banner38

banner31

İMSİAD’dan UEDAŞ’a ziayaret

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ile yönetim kurulu üyeleri, UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı'yla makamında bir araya geldi.

SEKTÖRLER 06.02.2021, 23:08 07.02.2021, 01:18
İMSİAD’dan UEDAŞ’a ziayaret
banner40

Gerçekleştirilen ziyarete İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kumova ve İMSİAD Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Muzaffer Rızvanoglu katıldı.

İnşaat sektörünün paydaşlarıyla sorunların çözümü için görüş alışverişinde bulunmaya devam eden İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu kapsamda UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı’yı ziyaret ederek, müteahhitlerin elektrik ve altyapı sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

İmara açılan bölgelerde inşaatların yapılmadan önce alt yapı ve elektrifikasyon işlemlerinin tamamlanması gerektiğine dikkat çeken Başkan Mustafa Andıç, inşaatların bitmesine karşın enerjinin bölgeye çok geç geldiği durumlarla karşılaşmamak için bütün paydaşların koordinasyon içerisinde çalışmaları gerektiğine işaret etti. İMSİAD Başkan Andıç, “İmara açılan bölgelerde elektrik enerjisi ve altyapının hazır olması gerektiğini düşünüyoruz. Ülkemiz ekonomisine katkılarına yenilerini eklemek isteyen inşaatçılarımız, enerjinin günümüzde artan önemi çerçevesinde gayrimenkul yatırımcılarına eksiksiz hizmet sunabilmek için çalışmalarını özveri ile sürdürüyor” şeklinde konuştu.

UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı da İMSİAD Yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
15°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:35
Güneş 06:08
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:56
Yatsı 21:23