banner38

banner31

banner41

Halkın tercihi “Nuacotton” oldu

Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, yenilikçi ürünleri ile başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Firma dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Ödülleri’nde, endüstriyel ürün markası Nuacotton için geliştirdiği antibakteriyel ürünleri ile ‘Sağlık ve İlaç Kategorisi’nde halkın tercihi (People’s Choice) oldu.

SEKTÖRLER 14.06.2021, 14:45
Halkın tercihi “Nuacotton” oldu
banner40

Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, başarı zincirine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Firma, dünyanın en prestijli ödüllerinden birini daha almanın gururunu yaşıyor.

Bursalı, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Ödülleri’nde endüstriyel ürün markası Nuacotton’ın antibakteriyel ürünleri ile ‘Sağlık ve İlaç Kategorisi’nde halkın oyları ile ödül almaya hak kazandı. Ar-Ge ve tasarım odaklı çalışmalarıyla sektörde fark yarattıklarını belirten Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, kuruldukları günden bu yana sürekli gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip ettiklerini ve ileri teknolojiye düzenli yatırım yaptıklarını söyledi. Bursalı, “Yenilikçi çalışmalarımıza devam ederken, sürekli geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizle de fark yaratıyoruz. Pandemi koşullarındaki pazar ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz Nuacotton Antibakteriyel Line, bu ihtiyaçları teknoloji ile birleştiren özel bir proje” dedi.

AR-GE ÇALIŞMALARININ BİR YANSIMASI

Küresel markaları olan Nuacotton ile sektörde birçok ilke imza attıklarını ifade eden Bursalı, bununla gurur duyduklarını kaydetti. Son olarak, iş dünyası açısından son derece prestijli olan Stevie Ödülleri’nde Nuacotton Antibakteriyel ürünleri ile ‘Sağlık ve İlaç Kategorisi’nde ödüle layık görüldükleri için oldukça mutlu olduklarını dile getiren Bursalı, “Nuacotton antibakteriyel ürünlerimiz firmamızın Ar-Ge çalışmalarının bir yansımasıdır. Havlı kumaşa uygulanan özel bir apre ile üretilen antibakteriyel havlu, bornoz, kundak ve maskelerimiz bakteri, virüs, mantar ve küfü önlüyor. Bunların yanında bakteriyle oluşan kötü kokunun ve bakteri sebepli leke oluşumun önüne geçiyor. Bu ürünler antialerjik ve antikanserojen olmasının yanı sıra hassas ciltler için uygun. Geliştirdiğimiz ürünlerin bir Türk markası ile uluslararası platformda böyle bir ödül alması hem ülkemiz hem de firmamız adına gurur verici” diye konuştu.

SEKTÖRE YÖN VERİYOR

Sürekli geliştirdikleri ürünleri ile dünyanın dört bir yanına ihracat yaptıklarını belirten Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, yenilikçi çalışmaları ile sektöre yön verdiklerini söyledi. Bursalı, günümüz dünyasında sağlığın çok daha önemli bir hale geldiğine dikkat çekerek, “Daha sağlıklı bir yaşam için medikal ürünler geliştirmeyi sürdüreceğiz. Kurulduğumuz günden bu yana daima gelecek odaklı adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Nuacotton markamızla dünyanın her yerindeki müşterilerimize fonksiyonel ürünler sunarak, sektörümüzde ses getirecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Bursalı, kısa süre önce iş dünyasının uluslararası düzeydeki en büyük ödüllerinden biri olan American Business Awards’da, ‘Bursalı’ ve ‘Nuacotton’ markalarıyla da toplam 6 ödül birden almıştı.

Bursalı, geçtiğimiz yıl da International Business Awards ve American Business Awards’dan ödülle dönmüştü.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19