banner38

banner31

banner41

Yeşilyurt Camii’ne Osmangazi desteği

Bursa Osmangazi Belediyesi, Hamitler Yeşilyurt Camii’nin abdest alma yerleri ve çevre düzenlemesi için çalışmalarını sürdürüyor.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ 25.06.2020, 00:41
banner40

Vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üreten Osmangazi Belediyesi, ilçedeki camilerin abdestlik ve çevre düzenlemelerini yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor. Hamitler Mahallesi’nde yeni ibadete açılan Yeşilyurt Camii’nin bahçe duvarı ve korkulukları ile zemin parke kaplaması, abdestlik, WC ve depo odası Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Toplam maliyeti 405 Bin TL olan cami çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, manevi değerlerin yanında mahalle halkı için buluşma noktası olan camilere yönelik hizmetlere devam ettiklerini söyledi.

Osmangazi’deki bütün camilere, bakım onarım çalışmaları, bahçe düzenlemeleri, halılarının temizlenmesi ve ek hizmet binalarının yapılması gibi birçok konuda destek verdiklerini ifade eden Dündar, “Hamitler Mahalle’mizde yeni ibadete açılan Yeşilyurt Camii’nin de eksiklerini belediye olarak gideriyoruz. Caminin çevre düzenlemesi, abdestlikler, korkuluk ve bahçe duvarı gibi işlerini yapıyoruz. İnşallah camimizin eksikliklerini en kısa zamanda tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yaptığımız hizmetler, Hamitler Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Hamitler Mahalle Muhtarı Hüsamettin Aşkın da, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek, “Mustafa Başkanımız, Hamitler’e birçok yatırım kazandırdı. Yaptığı hizmetlerden ve bize verdiği desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
23°
az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52