banner38

banner31

banner41

Kısıtlamalar, Osmangazi’de fırsata dönüştü

Osmangazi Belediyesi, pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamalarının uygulandığı son Pazar günü, Reyhan Mahallesi Mantıcı Caddesi’nde önce freze, ardından da sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştirerek, yasağı fırsata dönüştürdü.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ 28.06.2021, 16:24
Kısıtlamalar, Osmangazi’de fırsata dönüştü
banner40

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çeviren Osmangazi Belediyesi, bu süreçte özellikle ulaşım yatırımlarına ağırlık verdi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, geçtiğimiz Pazar günü Reyhan Mahallesi Mantıcı Caddesi’nde sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. Üniversite sınavlarının olduğu Pazar günü, sınav saatini dikkate alarak yürütülen çalışma, sınav bitiş saati ile birlikte başladı. Ekipler, caddenin bozuk olan zemininde ilk olarak freze çalışması yaptı. Frezenin ardından cadde, sıcak asfaltla kaplandı.

Pandemi sürecinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında, özellikle trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokakları sıcak asfaltla yenilediklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçenin dört bir yanında cadde ve sokakları yenilediklerini söyledi. Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamaları fırsata dönüştürdüklerini ifade eden Başkan Dündar, “2020 yılı Mart ayından itibaren programlarımızı revize ederek, özellikle işlek cadde ve sokaklarımızı, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde asfalt çalışmalarıyla yeniledik. Vaka sayılarındaki düşüşle birlikte hafta sonları da dahil sokağa çıkma kısıtlamalarının 1 Temmuz’dan itibaren sona erme kararı ile birlikte, yasağın uygulandığı son Pazar gününde Reyhan Mahallesi Mantıcı Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdik. Üniversite sınavına giren çocuklarımızın rahatsız olmaması için sınav bitiş saati ile birlikte çalışma yapan ekiplerimiz, bu bölgede freze çalışmasının ardından caddeye 120 ton sıcak asfalt serdi. Şehrimizin işlek merkezlerinden birini daha yenilemiş olduk” diye konuştu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
20°
açık
banner36
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:48
Güneş 06:19
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:49
Yatsı 21:13