banner38

banner31

banner41

MÜSİAD, sosyal dayanışmada örnek

İhtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımlarına devam eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, anlamlı bir organizasyona daha imza attı.

İŞ DÜNYASI 25.04.2020, 16:23 25.04.2020, 23:04
MÜSİAD, sosyal dayanışmada örnek
banner40

İşadamları tarafından Ramazan ayının gelmesi münasebetiyle başlatılan “Bir Lokma Destek” kampanyası aracığıyla Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde muhtarlar aracılığıyla belirlenen hanelere “Ramazan Pidesi” ikram edildi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarını hız kesmeden ve yenilerini ekleyerek sürdürüyor.

3 İLÇEDE 10 MAHALLEDE DAĞITIM

Buna göre, MÜSİAD Bursa Şubesi üyesi işadamları tarafından Ramazan ayının gelmesi münasebetiyle başlatılan “Bir Lokma Destek” kampanyası aracığıyla Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde 10 mahallede muhtarlar aracılığıyla belirlenen hanelere Ramazan ayının geleneksel lezzetlerinden olan Ramazan Pidesi ikram edildi.

GELENEKSEL HALE GELECEK

“Bir Lokma Destek” projesinin Bursa Fırıncılar Odası ve ilgili mahalle muhtarlarının destekleriyle hayata geçirildiğini belirten MÜSİAD Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Murat Bayizit, bu projeyi gelecek yıllarda da sürdürmek arzusunda olduklarını söyledi.

Bursa Fırıncılar Odası ile ilgili mahallelerin muhtarlarına projeye sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür eden Bayizit, “Pidelerin dağıtımı noktasında emekleri ve katkıları bulunanlara teşekkür ediyorum. MÜSİAD, dayanışma ve yardımlaşma noktasında Türkiye’nin örnek kuruluşlarındandır. Bursa şubemiz de her zaman öncü şubeler arasında yer alıyor. Pidelerimizin dağıtımında bizatihi bulunan kıymetli işadamlarımıza da teşekkür ediyorum. Ramazan ayının bereketini ve maneviyatını her zaman olduğu gibi paylaşarak, dayanışarak, yardımlaşarak artıracağız inşallah” dedi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
22°
az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52