banner38

banner31

banner41

MÜSİAD, Kızılay’la elele

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Koronavirüs salgını döneminde yapılan bağışlara bir yenisi daha eklendi. İşadamlarının destekleriyle hazırlanan gıda kolileri Kızılay Osmangazi Şubesi yetkililerine teslim edildi.

İŞ DÜNYASI 21.04.2020, 02:44
MÜSİAD, Kızılay’la elele
banner40

Önceki günlerde Bursa Şehir Hastanesi’ne ateş ölçer bağışında bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, bu kez de önemli miktarda bir gıda kolisi bağışında bulundu.

“SALGININ ÜSTESİNDEN BİRLİKTE GELECEĞİZ”

İşadamlarının destekleriyle hazırlanan ve ihtiyaç sahiplerine verilecek olan gıda kolileri Kızılay Osmangazi Şubesi yetkililerine teslim edildi.

Gıda kolilerin Kızılay Osmangazi Şubesi yetkililerine teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, dünya ve Türkiye’nin salgın hastalık nedeniyle zor zamanlar geçirdiğine işaret etti.

Bu süreçte sabır ve azami dikkat gerektiğini belirten Başkan Alpay, “Çok büyük bir salgın süreci yaşıyoruz. Bu süreci hep birlikte atlayacak, bu salgının üstesinden birlikte geleceğiz. Şimdi dayanışma ve sabır zamanı. Bu zor günlerde yapılan yardımlarla bir nebze de olsa yaralara merhem, dertlere derman olup, ihtiyaçları karşılayabildiysek; ne mutlu bizlere. Bugün ilk etap kolilerimizi teslim ettik. Önümüzdeki günlerde de diğer teslimatlar yapılacak. Bağışta bulunan arkadaşlarıma bu vesileyle teşekkür ediyorum” dedi.

Kolilerin Kızılay Gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edileceğini belirten Kızılay Osmangazi Şubesi Başkan Halil Atalay ise bağışta bulunan işadamlarına, hayırseverlere teşekkür etti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
11°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:24
Güneş 06:49
Öğle 13:14
İkindi 16:44
Akşam 19:30
Yatsı 20:49