banner38

banner31

banner41

MÜSİAD Bursa, gönüllere dokunmaya devam ediyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Koronavirüs salgını nedeniyle zor durumda olan ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi sürdürüyor.

İŞ DÜNYASI 05.05.2020, 04:38
MÜSİAD Bursa, gönüllere dokunmaya devam ediyor
banner40

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve sağlığın yanı sıra ekonomik zorlukları da beraberinde getiren Koronavirüs’ten etkilenen ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam eden MÜSİAD Bursa, bu anlamda önemli sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde hareket ediyor.

MÜSİAD Bursa Şubesi, bu kapsamda Bursa İlahiyat Vakfı ile işbirliğine gitti. MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere paketleri teslim ettikten sonra İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kemikli’yi de makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Güler, MÜSİAD’ın bu süreçte birçok sivil toplum kuruluşu ile ortak hareket edip nakdi ve ayni yardımlarda bulunduğunu ve bunun da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdüğünü ifade etti. Bu yardımlarla inşallah bir nebze de olsa yaralara merhem olabiliyoruzdur diyen Güler, Ramazan ayının daha da yücelttiği birlik beraberlik duygularının kaybolmaması temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı.

MÜSİAD Bursa Şubesi’nin yaptığı yardımların çok anlamlı olduğunu ifade eden İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kemikli de, emeği geçenlere teşekkür etti.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
15°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17