banner38

banner31

banner41

İMSİAD Başkanı Andıç: Üyelerimiz için sahadayız

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimi üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

İŞ DÜNYASI 04.10.2020, 21:13
İMSİAD Başkanı Andıç: Üyelerimiz için sahadayız
banner40

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, üyeleri Motif Yapı firma sahibi Mehmet Erdoğan, Not İnşaat firma sahibi Oğuzhan Topuz, Kahveci Parke firma sahibi Mahmut Dursun Kahveci ve Novel Yapı firma sahibi Erol Turan’ı İşyerlerinde ziyaret etti.

Üyelerinin sektörde yaşadıkları sorunlarının çözümü için çaba sarf etmekten kaçınmadıklarını vurgulayan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç çözüm odaklı hareket ettiklerini söyledi. Andıç sözlerini şöyle sürdürdü: "Her biri istihdamdan vergiye birçok alanda sektörümüze, ülkemize ve Bursa’mıza katkı koyan değerli üyelerimizi ziyaret ederek onların canla başla işlerinin başında olduklarını görmekten ziyadesiyle memnunuz. Onların sahadaki değerli çabalarının da katkıyla bu süreçten güçlenerek çıkacağımıza inanıyorum. Her zaman zorlukların ardından güzel ve bereketli dönemler gelmiştir. İnşallah bu süreci atlatacağız. Üyelerimizin kendilerini yalnız hissetmemesi için sahadayız. Taleplerini ve önerilerini aldık" dedi.

İMSİAD Yönetim Kurulu’nun çalışmalarını takip ettiklerini ve ellerinden geldikçe katkı sağlamak istediklerini söyleyen üyeler de yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Başkan Mustafa Andıç, üyelere İMSİAD'ın faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
23°
hafif yağmur
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50