banner38

banner31

banner41

Bebüş Tekstil, Orhaneli’yi unutmadı

Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren ve 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan BEBÜŞ Tekstil, Koronavirüs nedeniyle zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, Bursa’dan sonra üretim merkezlerinden birisi olan Orhaneli’ye de yardım elini uzattı.

İŞ DÜNYASI 21.04.2020, 02:10 21.04.2020, 02:21
Bebüş Tekstil, Orhaneli’yi unutmadı
banner40

Uzun yıllardır Orhaneli’de de üretim faaliyetlerini sürdüren ve önümüzdeki günlerde yeni fabrikasına taşınmayı planlayan BEBÜŞ Tekstil, Orhanelili vatandaşlara destek olmak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt’u makamında ziyaret ederek, maske ve erzak bağışlarını takdim eden BEBÜŞ Tekstil’in sahipleri Zahide Arı ve Nihat Arı, ülke olarak sıkıntılı süreçten geçtiğimiz bu günlerde, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek, üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

“ORHANELİ’DE VAKA YOK”

BEBÜŞ Tekstil’in uzun yıllardır Orhaneli’de değerli işlere imza attığını ve bölgedeki istihdama önemli katkılar sağladığını ifade eden Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt da, “Halkımız ve işadamlarımız ciddi bir sosyal dayanışma örneği gösteriyor. Bugün de sosyal sorumluluk kapsamında BEBÜŞ Tekstil sahipleri Zahide Arı ve Nihat Arı önemli bir yardım gerçekleştirdiler. Özellikle halkımızın ihtiyaç duyduğu maske ve ihtiyaç sahiplerine erzak bağışları için BEBÜŞ Tekstil’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Orhaneli’deki koronavirüs vakaları ve belediye olarak bu süreçte aldıkları önlemler hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Başkan Aykurt, “Orhaneli olarak salgınla ciddi bir mücadele örneği sergiliyoruz. Bugüne kadar iki pozitif vakamız vardı ve onlar da sağlıklarına kavuştu. Yöneticiler ve belediye çalışanları olarak, Cumhurbaşkanımızın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sözleriyle başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına da yaklaşık 50 bin TL ile destek sağlamak suretiyle, ulusal çapta verdiğimiz birlik ve beraberliğe ortak olduk” diye konuştu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
22°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50