banner38

banner31

banner41

2023 hedeflerine işportacılıkla ulaşamayız

Dr. Salim Çam : 2023 hedeflerine marka üreterek ulaşabiliriz.

İŞ DÜNYASI 13.05.2012, 23:23 13.05.2012, 22:24
2023 hedeflerine işportacılıkla ulaşamayız
banner40

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi üyelerini Turquality hakkında bilgilendiren Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Pro Aktif Danışmanlık Şirketi yetkilisi Dr. Salim Çam, “Şuna iyi karar vermeliyiz. 2023 hedeflerine işportacılıkla mı, marka üreterek mi ulaşabiliriz. Bu konuda kararımızı biran önce vermeliyiz” dedi.

 
MÜSİAD Bursa Şubesi dernek merkezinde gerçekleştirilen Turquality seminerinde üyeleri bilgilendiren Dr. Salim Çam, 2023 hedeflerine ulaşmak için belirlenmesi gereken yöntemin hızla belirlenmesi gerektiğini söyledi. Dr. Çam, “2023 hedeflerine işportacılıkla mı marka üreterek mi ulaşacağız” diye sordu.
 
GEREKSİZ ŞEYLERLE UĞRAŞMAYIN!
 
“Müşteri farklı ürünler istiyor” diyen Dr. Salim Çam, farklı ürünlerin, katma değerli ürünlerin müşteriler tarafından pazarlık yapılmadan tercih edildiğini ifade etti. Çam, “Hantal ve üretim tabanlı sistemden, stratejik plana dayalı pazarlama tabanlı ve aktif sisteme geçmeliyiz. Her çalışan bu anlayışı özüne kadar benimsemelidir” diye konuştu.
 
Turquality hakkında katılımcıları bilgilendiren Salim Çam, Turquality’nin devlet tarafından olumlu Türk malı imajı yaratmak adına tasarlanan bir markalaşma projesi olduğunu söyledi.  Turquality desteklerinden bahseden Çam, 25 milyon dolara kadar ulaşan destek paketinden, sanayicilerin önemsiz detaylara takılmasından dolayı faydalanamadığına dikkat çekti.
 
HIZ KAZANMALIYIZ…
 
Gecenin ev sahibi olan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni ise 2023 hedefleri doğrultusunda Türkiye’nin ekonomide süper lige çıkacağını belirtirken, gelişmiş ekonomiye sahip ülkelerin arasında mücadele edecek oyuncuların kaliteli olması gerektiğini dile getirdi.
“Gidişatımız iyi” diyen Hasan Çepni, “Ekonomik veriler gösteriyor ki hedefe ulaşmak adına iyi yoldayız. Hedefe doğru gidişimizi daha da hızlandırmalıyız. Kendimizi gelişmeye ve yenilemeye odaklamalıyız” dedi.
 
Üyelerin gelişimine katkı sağlamak adına farklı çalışmalara imza atmaya devam ettiklerini de söyleyen Çepni, belirli konularda profesyoneller tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinin sanayiciler açısından mutlaka olumlu yansımalarının olacağını sözlerine ekledi.
banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
24°
açık
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52