banner38

banner31

banner41

Türkiye'ye örnek bir oluşum

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Bilek, “Bizim amacımız bu pastadan aldığımız payı büyütmek ” dedi.

GÜNDEM 07.02.2017, 12:56 07.02.2017, 13:59
Türkiye'ye örnek bir oluşum
banner40
Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), üyeleri arasındaki dayanışmayı ve işbirliğini artırmak amacıyla düzenlediği İş Geliştirme Platformu Toplantılarının 6.’sını dernek merkezinde gerçekleştirdi. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Sinem Toplan, Süleyman İnan, Gözde Demirel ve Adnan Sözeri üyeler ile bir araya gelerek işbirliklerinin geliştirilmesine yönelik atılacak adımları masaya yatırdı.



“ÜYELERİMİZİN ÖNÜNE YENİ İŞ FIRSATLARI ÇIKIYOR”

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, İş Geliştirme Platformu Toplantıları’yla BALKANTÜRKSİAD’ın daha da güçlü bir dernek hüviyetine kavuştuğunu söyledi. Düzenlenen organizasyonlarla birbirini daha yakından tanıyan üyelerin ticari olarak da destekler hale geldiğini ve işlerini büyütme imkânı yakaladığını kaydeden Bilek, “Üyelerimizin önüne birçok yeni iş fırsatı çıkıyor. Bunu sağlayan tüm üyelerimize ve onlara hamilik yapan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.



11 Balkan ülkesinin 500 milyar dolar civarında ithalat yaptığını vurgulayan Bilek, şöyle devam etti: “Amacımız bu pastadan aldığımız payı büyütmek. Balkanların yanı sıra Güney Amerika ülkeleri de ticaretimizi geliştirmek için bize müthiş imkânlar sunuyor. Bu hedefler; birbirimizi daha tanıyarak, ihtiyaçlarımızı ve donanımlarımızı bilerek, işbirliklerini büyüterek gerçekleşir. Bu açıdan Türkiye’ye örnek bir oluşum içerisindeyiz.”



Toplantının ardından Bilek tarafından katılımcılara, BALKANTÜRKSİAD tarafından oluşturulan Mehmetçik Vakfı Hatıra Ormanı için fidan sertifikası ve BALKANTÜRKSİAD özel hatıra fincan takımı takdim edildi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
12°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:24
Güneş 06:49
Öğle 13:14
İkindi 16:44
Akşam 19:30
Yatsı 20:49