banner38

banner31

TÜMSİAD 9. GİK Toplantısı yapıldı

TÜMSİAD'ın 9. GİK toplantısına TÜMSİAD Bursa Şubesi de katılım gösterdi.

GÜNDEM 07.02.2017, 12:53 07.02.2017, 13:56
TÜMSİAD 9. GİK Toplantısı yapıldı
banner40

Alanya Wome Deluxe Otel'de düzenlenen Genel İstişare Kurulu Toplantısına, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim AydınTÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, TÜMSİAD Pakistan Başkanı Anees Iqbal, TÜMSİAD Avrupa Başkanı Erol Ekerbiçer’in yanı sıra TÜMSİAD’a ait yurt içi ve yurt dışından 500 üye ile birlikte TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Toplantı sonrasından bir değerlendirmede bulunan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, verimli bir toplantıyı geride bıraktıklarını söyledi. Yurt içi ve yurt dışı TÜMSİAD üyeleriyle iş görüşmeleri yaptıklarını ifade eden Arslan, “Geçtiğimiz günlerde yaptığımız genel kurul sonrası göreve gelen yeni yönetim kurulumuzla birlikte yer aldığımız bu toplantının oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca diğer şubelerimizle de bir araya gelip kaynaşma fırsatı elde etmemizin yanı sıra yeni iş birliklerine imza atma adına da oldukça önemliydi. Birçok şubemizle gece geç saatlere kadar ikili iş görüşmeleri yaptık. Yurt içi ve yurt dışı şubeler arası ticareti geliştirme anlamında adımlar atıldı, karşılıklı ziyaretler planlandı. Umarım tüm bu çalışmalarımız hem üyelerimize hem kent ve ülke ekonomisine olumlu bir geri dönüş olur” şeklinde konuştu.

KOBİ’lerimizin potansiyellerini geliştireceğiz…

Toplantının ana temasının Yeni Türkiye Yeni TÜMSİAD olduğunu belirten Arslan, değerlendirmesini şöyle tamamladı: “Bütün şubelerle Yeni Türkiye ve Yeni TÜMSİAD’ın bu vizyonu ele alındı. Bu yeni anlayışta KOBİ’leri temsil eden bir STK olarak KOBİ’lerimizi, Ar-Ge ve inovasyon konusunda daha çok bilgilendirmek, benzer iş kollarında olanları tanıştırıp iş birlikleri geliştirmelerini sağlamak amacında olacağız. Yeni yasa ve yönetmeliklerden daha detaylı bilgi sahibi olmaları ve bunları değerlendirmeleri konusunda da çalışmalarımız sürecek. KOBİ’lerin üretimlerini artırarak potansiyellerini geliştirmeyi hedefliyoruz.”

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
16°
açık
banner36
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29