banner38

banner31

TSE'nin Bursa'daki gururları plaketlerini aldı

25 yıldır TSE Belgesi ile üretim yapan Bursalı 22 firma, ödüllerini aldı.

GÜNDEM 22.10.2012, 15:17 22.10.2012, 14:27
TSE'nin Bursa'daki gururları plaketlerini aldı
banner40

  Üretim süreçlerinde kaliteden ödün vermeden 25 yıldır TSE Belgesi ile üretimde bulunan Bursalı 22 firma, ödüllerini TSE Başkanı Hulusi Şentürk’ün elinden aldı.

14-19 Ekim Türkiye Standartlar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler dahilinde Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) Konferans Salonu’nda yapılan “Geçmişten Günümüze Kalite, Ahilik ve Standardizasyon” konulu panelde, Bursalı 22 firmaya TSE’yi tercih ettikleri için plaket verildi.

Kalite ve Standardizasyon’un ele alındığı panele Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Genel Başkanı Hulusi Şentürk, Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhsin Özlükurt, Makine Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart, DOSABSİAD Başkanı Selim Yedikardeş, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

---BURSA KALİTENİN MERKEZİ---

TSE Başkanı Hulusi Şentürk, 25 yıldır başta üretim süreçleri olmak üzere işletmelerdeki faaliyetlerinde de kalite olgusundan taviz vermeden çalışmalarını sürdüren Bursalı 22 firmayı tebrik ederken, 2023 vizyonunda ilerlerken standartların ve kalite bilincinin daha da artması gerektiğinin altını çizdi.

Jojobet sans-serif; color: rgb(34, 34, 34); background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; ">Standartların engelleyici bir faktör olmadığını ifade eden Şentürk, “Standartların bir angarya değildir. Tam tersi bu olmazsa olmayacağını anlatmakta zorlanıyoruz. Birçok sanayicinin TSE’nin adını duyunca tüyleri diken diken oluyor. Hep birlikte bu sorunu çözmemiz gerekiyor. Bursa kalitenin merkezidir. Bursa’da çok değerli akademisyenlerimiz var. Biz kenardan bizi alkışlayacak arkadaşlar istemiyoruz. Bizle koşacak arkadaşlara ihtiyacımız var” dedi.

TSE Bursa Koordinatörü Mustafa Karaman ise “Gururumuz olan TSE markasını, gururumuz olan firmalarımız markalarımız gururla 25 yıldır taşıyorlar. Bu 25 yıldır TSE markasını gururla taşıyan ve tüketicilerimize güvenli ürün temin eden kurumlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

---ÖDÜL ALAN FİRMALAR---

Ödül alan firmalar ise şu şekilde:

Türk Prysmian Kablo, Asil Çelik, Çemtaş Çelik Makine, Bosch Fren Sistemleri, Bursa Çimento, Öz Karacalar Termosifon, İdeal Kazan Isı Sanayi, Magnetı Marelli Mako Elektrik Sanayi, SKT Yedek Parça, Asteknik, Zimaş Zincir, Ulusan Emaye, Tarımak Tarım Makinaları, Borusan Mannesmann Boru, Eti Maden İşletmeleri, Pakkens Yedek Parça, Destek Otomotiv, Ermetal Otomotiv,  Küçük Bayraktar Yılgör Teknik, Şafaksan Elektrik, Protaş Proje Mühendislik

 

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
19°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26