banner38

banner31

banner41

Taksi ve dolmuşlar dezenfekte edildi

Bursa Şoförler ve OtomobilcilerEsnaf Odası, yeni tip Koronavirüse (Kovid-19) karşı ilaçlama çalışmaları başlattı.

GÜNDEM 17.03.2020, 23:22
Taksi ve dolmuşlar dezenfekte edildi
banner40

Virüse karşı alınan tedbirler kapsamında taksilere, dolmuşlara ve duraklara, kendi eğittiği personeliyle dezenfekte uygulaması yapan Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, vatandaşların steril ortamda yolculuk yapmaları için gerekli tedbirleri aldı.

Dezenfekte çalışmaları ilk olarak Heykel’de Kent Müzesi arkasında bulunan, bölgedeki mahallelere hizmet veren dolmuşlarla başlayıp, bölgede bulunan Bizim Taksi Durağı ve diğer Dolmuş ve Taksi Duraklarıyla devam etti. Çalışmaları yerinde denetleyen Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, uygulamanın Bursa genelinde yapılacağını ifade etti.

Rutin gerçekleştirilen temizlik işlemlerinin yanı sıra Kovid-19'la mücadele kapsamında da çalışmalarını çeşitlendirdiklerini belirten Başkan Topçu, “Arkadaşlarımız zaten rutin olarak araçlarını temizliyorlar. Ancak salgının yayılması, daha ciddi tedbirler almamıza yol açtı. Bugün başlattığımız bu uygulamayı, odamıza kayıtlı olan bütün araçlarımızda periyodik olarak yapacağız. Halkımızın ve şoför arkadaşlarımızın sağlığı için buna önem veriyoruz. Dezenfekte çalışması yapan arkadaşlar bizim personelimiz. Kendilerine eğitim aldırdık ve sağ olsunlar büyük bir fedakârlıkla bunu yapıyorlar.

TAKSİCİLER VE DOLMUŞÇULAR UYGULAMADAN MEMNUN

Mollarap Dolmuş Durak Başkanı Adnan Kartal da, “Biz zaten her akşam arabalarımızın içini dışını düzenli bir şekilde temizliyoruz ama bu çok farklı bir durum. Odamızın da bu konuya böyle hassasiyetle yaklaşması bizleri çok mutlu etti. Bizler çok memnunuz. Vatandaşlarımızdan da olumlu tepkiler almaya başladık. Odamıza teşekkür ediyoruz” dedi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
23°
az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52