banner38

banner31

Özhan’da hijyen en üst seviyede

Bursa’nın en büyük zincir marketlerinden biri olan Özhan Marketler Zinciri, coronavirüse karşı aldığı hijyen tedbirleriyle hem çalışanlarının, hem de müşterilerinin sağlığına değer veriyor.

GÜNDEM 18.03.2020, 10:54
Özhan’da hijyen en üst seviyede
banner40

Coronavirüsün tüm dünyada hızlı bir şekilde yayılmaya başlamasının ardından, tüm personellerine yeniden hijyen eğitimi verdiklerini söyleyen Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, personelin kişisel temizliklerini yaptıkları yerlerin temizliklerini düzenli olarak dezenfekte ettiklerini ve buralara kişisel hijyenle alakalı bilgilendirme notları koyduklarını sözlerine ekledi.

Tüm şubelerine el dezenfekte makinaları kurdukları belirten Özhan, “Marketlerimize kurduğumuz hijyen noktalarında, hem müşterilerimiz hem de çalışanlarımız ellerini dezenfekte edebiliyor. Müşterilerin daha çok temasta bulundukları market arabaları, zeminleri, rafları, pos makinaları gibi şeyleri de uygun kimyasallarla dezenfekte ediyoruz” dedi.

Özhan Marketler Zinciri’nin stok konusunda herhangi bir sıkıntısı olmadığını vurgulayan İbrahim Özhan, “Özellikle temel gıda noktasında yeterli stoka sahibiz ve bu konuda bir fiyat artışına gitmeyeceğiz. Ancak kolonya firmalarında yaşanan ambalajlama sıkıntıları nedeniyle, kolonya tedariki konusunda ufak sorunlar yaşıyoruz. Bu durumun da kısa süre içerisinde çözüme kavuşacağına inanıyorum” diye konuştu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
13°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19