banner38

banner31

banner41

“Özhan”, çalışanların yüreğine dokunuyor

Bursa’nın ilk yerel market zinciri Özhan Marketler Zinciri, gerçekleştirdiği projeyle Pandemi döneminde büyük bir özveriyle çalışan personelinin duygularına dokundu.

GÜNDEM 20.06.2020, 12:04
“Özhan”, çalışanların yüreğine dokunuyor
banner40

Çalışanlarıyla kurduğu güçlü bağ ile adından söz ettiren Özhan, tüm mağazalarında çalışan personeliyle birebir iletişim kurarak duygu durumu ölçümleri ve analizleri yaptırdı.

Özhan Market’in 46 mağazasında depodan kasaya, kasadan şarküteriye, manava, reyon görevlilerine, ofis çalışanlarına kadar 1000’e yakın personelle birebir görüşme sağlanarak kurumsal gelişim danışmanlığı hizmeti aldı. Kurumsal Gelişim Danışmanı Pembegül Üner ve ekibi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında çıkan analiz raporu Özhan yönetimiyle paylaşıldı.

Özhan Market Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Yılmaz, Ülkece yaşadığımız pandemi döneminde tüm arkadaşlarımızla canla başla çalışarak zor şartlar altında Bursalılara hizmet vermeye çalıştık, hala da devam ediyoruz. Tüm arkadaşlarımız Özhan dostlarına kusursuz hizmet vermek için çok emek harcadı. Büyük bir özveriyle sorumluluklarını yerine getirdiler. Hepsine buradan tekrar teşekkür ederim. Bu süreçte yaşanan stres, yorgunluk ve risklerle mücadele edebilmek ciddi bir psikolojik direnç istiyordu. Özhan ailesi çok büyük bir aile. Bizim için bu ailenin her üyesi çok kıymetlidir. Özhan Market, gerçekleştirdiği bir çok projeden de bilindiği gibi, insan ve iletişim odaklı bir markadır. Çalışanlarından oluşan büyük Özhan ailesi için de her birey çok özeldir. Çalışanlarımıza verdiğimiz eğitimlerin yanında onların ruhsal gelişim ve değişimleri de bizim için her zaman ön planda tutulan bir etkendir. Bu noktada büyük Özhan ailesinin bireyleri arasında paylaşımlarımızı artırarak profesyonellerden destek aldık.

Yaptığı çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kurumsal Gelişim Danışmanı Pembegül Üner ise,

Haftalar süren çalışmalarda 46 mağaza personeline anket uygulayarak; moral ve motivasyon kriterleri aile içi iletişimleri, çocukları ile olan iletişimleri, ekip içi iletişimleri konularında bir ölçüm ve analiz çıkardık. Bu analizler eşliğinde;

Hepsine gönderilen anket çalışmasında aldığımız veriler eşliğinde ilk olarak bazı çalışanlarla yüz yüze ön görüşme seansları yaparak (tabi sosyal mesafemize dikkat ederek) duygu durumları, farkında olabilme, şimdi ve şu anda kalabilme, ekibin önemi gibi kendilerini ifade edebilmelerine olanaklar sağlayarak yol arkadaşlığı kurduk ve gördük ki, en büyük paylaşım önce duygudur. Bu anlamda gerek bire-bir seanslar, gerek online seanslar gerekse gurup katılım görüşmeleriyle farkındalık çalışmalarına devam etmekteyiz.

Özhan Marketler Zinciri çok büyük bir aile ben ve ekibim bu projede yer almaktan ziyadesiyle onur, gurur, mutluluk duyduk. Yaptığımız çalışmalarda gördük ki; aslında market çalışanları için biz hepimiz müşteriyiz ve onlara olan davranış biçimlerimizi tekrar gözden geçirmeliyiz. Çünkü; şu evrelerde onlarla kurduğumuz her iletişim biçimi bir duygu bırakma biçimimiz aslında. Kasada sıra beklerken, markete maskesiz girmeye çalışırken, bazen kasiyere kızarken sanırım bir kez daha düşünülmesi faydalı olacak.’ dedi

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50