banner38

banner31

banner41

“Lütfi Elvan’ın, bilgi ve tecrübesiyle başarılı olacağına inanıyorum”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Lütfi Elvan'a ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, başarılar diledi.

GÜNDEM 11.11.2020, 00:45 11.11.2020, 00:48
“Lütfi Elvan’ın, bilgi ve tecrübesiyle başarılı olacağına inanıyorum”
banner40

Lütfi Elvan’ın Hazine ve Maliye Bakanı olmasına ilişkin bir mesaj yayımlayan Hisarcıklıoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Mersin Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Sayın Lütfi Elvan'ı tebrik ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Sayın Lütfi Elvan başta Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) olmak üzere devlet kademelerinde pek çok önemli görev üstlenmiş, Başbakan Yardımcılığı, Ulaştırma ve Kalkınma Bakanlıklarında başarıyla hizmet vermiş deneyimli bir devlet adamıdır.

Sahip olduğu bilgi ve tecrübe birikimiyle Hazine ve Maliye Bakanı olarak ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum.

Küresel ekonominin oldukça zorlu bir dönemden geçtiği, bir yandan Covid-19 salgınının, diğer taraftan da ABD seçimleri sonrası yeni dönemin belirsizliklerinin devam ettiği bir dönemde, ilgili tüm kurumlarımızla Türk özel sektörü olarak çok yakın çalışmaya devam edeceğiz. İstişare, ortak akıl ve koordinasyonla daha güçlü bir ekonomi olma hedefimize ilerlemeyi sürdüreceğiz.

Görevinden affını isteyerek ayrılan Sayın Berat Albayrak'a da zor bir dönemde üstlendiği bu görevde gerçekleştirdiği çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
15°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50