banner38

banner31

banner41

Kitap ve oyuncaklar KalDer Bursa’dan

Kurumsal sosyal sorumluluk çalışması olarak KalDer Bursa Şubesi’nin 2013 yılında başlattığı “Saklamıyorum, Paylaşıyorum” kitap ve oyuncak kumbarası 8 yıldır devam ediyor. Her yıl KalDer üyelerine ve gönüllülere yapılan duyurularla kullanılmayan iyi durumdaki kitap ve oyuncakların, evlerde saklanması yerine ihtiyacı olan başka çocuklarla paylaşılması çağrısı yapılıyor.

GÜNDEM 23.03.2021, 16:52
Kitap ve oyuncaklar KalDer Bursa’dan
banner40

Geçen yıl salgın öncesi yapılan duyurularla üye firmalar kampanyaya destek vermek için çalışanları ile planlama yaparak hediyelerini hazırlamıştı. Salgının devamı ve okulların kapanması ile sağlık önlemleri kapsamında kitap ve oyuncaklar bir süre bekletilmek durumunda kalmıştı. Kısıtlamaların esnetilmesi ile firmalar hediyelerini KalDer’e ulaştırdı. Gelen tüm hediyeler KalDer’de düzenlendikten sonra okulların açılması ile gönderimleri tamamlandı.

17.000 KİTAP VE OYUNCAK

Kitap ve oyuncaklar çocuklara ulaştırılmak üzere bu yıl; Silvan / Diyarbakır, İzmir, Viranşehir/ Şanlıurfa, Beytüşşebab / Şırnak’a gönderildi. 2013 yılından bugüne 17.000 kitap ve oyuncak çocuklara ulaştırıldı.

“SAKLAMADILAR, PAYLAŞTILAR”

Kampanya hakkında konuşan KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi “Kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında 8 yıl önce başlattığımız ve her yıl gerçekleştirdiğimiz kampanyamızı salgın nedeniyle bu yıl gecikmeli tamamladık. Kumbaramıza, KalDer üyesi firmaların kendi içlerinde duyuru yapmasıyla bugüne dek 17.000 kitap ve oyuncak topladık. Gönüllülerimiz saklamadılar, paylaştılar. Salgında eğitimin, motivasyonun, mutluluğun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırladık Ülkemizin geleceği çocukların mutluluğunda pay sahibi olduysak ne mutlu bizlere. Kampanyamıza katkı sağlayan tüm gönüllülerimize ve hediyeleri çocuklara ulaştırmamızda özveri gösteren öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Asıl amacımız, gelecekte bu dağıtıma ihtiyaç duymayan bir toplum yaratmak için çalışmak ve üretmektir. Biz sevginin ve bilginin paylaşılmasından yanayız” dedi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
19°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50