banner38

banner31

İlk Ziyaret Vali Canbolat’a

Özbekistan Cumhuriyeti’nin Bursa Fahri Konsolosu Ali Baklan resmen göreve başladıktan sonra ilk ziyaretini Bursa Valisi Yakup Canbolat’a gerçekleştirdi.

GÜNDEM 14.12.2020, 00:14
İlk Ziyaret Vali Canbolat’a
banner40

Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret eden Özbekistan’ın Bursa Fahri Konsolosu Ali Baklan, önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında Vali Canbolat’a bilgiler verdi.

Özbekistan ile Bursa arasındaki sosyal ve kültürel ilişkilerin yanı sıra bilhassa ekonomik işbirliği konularında çalışmalar yapacağını belirten Özbekistan’ın Bursa Fahri Konsolosu Ali Baklan, “Özbekistan ile Bursa arasında önemli ticari işbirliği imkanları bulunuyor. Tekstilden gıda sektörüne kadar pek çok alanda var olan bu fırsatları değerlendirmek için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” dedi.

Özbekistan’ın Bursa Fahri Konsolosu Ali Baklan’ı kabul eden Bursa Valisi Yakup Canbolat da Ali Baklan’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

İKİNCİ ZİYARET BAŞKAN AKTAŞ’A

Bursa Valisi Yakup Canbolat’a ziyaretini ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da ziyaret eden Özbekistan’ın Bursa Fahri Konsolosu Ali Baklan, Bursa ile Özbekistan arasında sosyal ve kültürel alanlarda ortaklaşa yapılabilecek çalışmaları değerlendirdiler.

Özbekistan’ın Bursa Fahri Konsolosu Ali Baklan’a başarı dileklerinde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Dost ve kardeş ülke Özbekistan ile tarihten gelen yakınlığımız bulunuyor. Bunu en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum” dedi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
13°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19