banner38

banner31

banner41

“Gayrimenkul en güvenli yatırım limanı”

BURSED Başkanı Rıdvan Hasırcı, gayrimenkul yatırımının pandemi sürecinin olumsuzluklarına rağmen hala en güvenli liman olduğunu belirterek, “Mali piyasalardaki iniş çıkışlardan etkilenmeyip, yatırımını sağlam yapmak isteyenler için gayrimenkul alımını tavsiye ediyorum” dedi.

GÜNDEM 25.11.2020, 22:36
“Gayrimenkul en güvenli yatırım limanı”
banner40

BURSED Başkanı Rıdvan Hasırcı, son aylar içerisinde döviz ve altın fiyatlarındaki hareketliliği göz önünde bulundurup, yatırımları için güvenli bir liman arayanlara gayrimenkul alımını tavsiye etti. Gayrimenkulün hala en güvenli yatırım aracı olma özelliğini koruduğunu belirten Rıdvan Hasırcı, “Altın ve döviz fiyatlarındaki spekülatif oynamalar, birikimlerini güvenli bir şekilde değerlendirmek isteyenleri yeni arayışlara itiyor. Pandemi krizi ile sekteye uğrayan sektörü rahatlatmak amacıyla gerçekleştirilen faiz indirimi ile gelen hareketliliğin ardından, geçtiğimiz ay baktığımızda altın ve dövizdeki kar satışlarının konut alımına yönlendirildiğini görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Tüm bu gelişmelere rağmen gayrimenkul fiyatlarının istikrarlı bir seyir izlediğini vurgulayan Hasırcı, “Yatırım yapmak isteyenlere tüm bu gelişmeleri göz önünde bulundurarak, gayrimenkul alımını tavsiye ediyorum” dedi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
18°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:16
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:51
Yatsı 21:16