banner38

banner31

banner41

EKOHABER’de yeni dönem

“Bursa’nın ekonomi gazetesi” sloganıyla 25 yıldır yayın hayatını sürdüren EKOHABER gazetesinde yeni dönem başladı. Yeniden yapılanmaya giderek, bir yandan idari yapısını ve kadrosunu güçlendiren gazete, diğer yandan da tematik haber siteleri ve iş hayatına yönelik etkinlikleri ile güçlü bir yayın grubuna dönüşecek.

GÜNDEM 18.06.2020, 01:22 18.06.2020, 01:31
EKOHABER’de yeni dönem
banner40

“Küçük Bab-ı Ali” olarak adlandırılan Bursa medyasında, 44 yıllık mesleki geçmişi olan usta gazeteci Tahsin Ardıç’ın yönetiminde çeyrek asırdır başarılı bir ekonomi gazeteciliği örneği sergileyen EKOHABER, tecrübeli iletişimci Kenan Kibar’ın da ekibe katılmasıyla atağa kalktı.

Gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç, ekonomik verileri doğru değerlendiren, sosyo-ekonomik dinamiklerin farkında olan, güçlü öngörülere, uzman analizlerine ve yeniliklere dayalı yayın politikasıyla ekonominin nabzını tutmaya devam edeceklerini belirtti. Yönetim kadrosunu güçlendirdiklerini, Kenan Kibar’ın Genel Yönetmen, Semih Aydın’ın ise Yazı İşleri Müdürü olarak görev üstlendiğini kaydeden Ardıç, ayrıca bir Yayın Kurulu oluşturduklarını da dile getirdi.

GELENEKSEL VE DİJİTAL MEDYADA YENİLİKLER YOLDA

EKOHABER’in içeriğini daha da zenginleştireceklerini ifade eden Ardıç; “Bursa’da ekonomiye dair ne varsa yine EKOHABER’de olacak. Alanında uzman yazarlarımız, özel haberlerimiz, röportajlarımız, yazı dizilerimiz, dosyalarımız ve dergilerimiz ile ekonomi haberciliğinde öncü olmaya devam edeceğiz. Yakında peş peşe yayına girmeye başlayacak tematik haber sitelerimiz ile iş dünyasındaki hemen her kesimin sesi olma hedefimiz devam ediyor. Böylelikle geleneksel ve dijital medyada, iki farklı koldan habercilik yapacak, ekonomiye dair her detayı sayfalarımıza ve dijitale taşıyacağız. Haber sitelerimizin dahil olmasıyla birlikte EKOHABER Yayın Grubu’na dönüşeceğiz. Haberciliğimizin yanı sıra kent ve ülke ekonomisi gündemindeki konularla ilgili olarak, çeşitli organizasyonlar da düzenleyeceğiz” diye konuştu.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
22°
açık
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52