banner38

banner31

banner41

BURSİAD'dan kadın taraftara teşekkür

Topçu : Bayanlar Bursaspor’a gönülden bağlı

GÜNDEM 07.03.2012, 22:21 07.03.2012, 21:22
BURSİAD'dan kadın taraftara teşekkür
banner40
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yapan Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) Başkanı Turgut Topçu, Bursasporlu bayanların takımlarını yalnız bırakmayarak desteklemelerinin gurur verici olduğunu söyledi.
 
 
Bursaspor’un cezalı duruma düşerek Galatasaray maçında sadece kadınlar ve çocukların takımlarını, stadın tamamını doldurarak desteklemesiyle başlayan ve kendilerinin uğurlu gelerek Bursaspor’un galibiyet serisi yakaladığını belirten Topçu, bayanlardan sadece cezalı duruma düşülen maçlarda değil, Bursaspor’un bütün maçlarında destek istedi.
 
Galatasaray ve Karabükspor maçlarında yaklaşık 20 bin kadın ve çocuğun tribünleri doldurarak Bursaspor'u yalnız bırakmadığını vurgulayan BURSİAD Başkanı Turgut Topçu, ''Gördük ki Bursalılar yine takımına sahip çıktı ama bu kez sahip çıkanlar kadınlarımız ve çocuklarımız oldu. Bu da Bursasporlular için gurur verici bir duygu. 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle bütün kadınlarımızı bir kez daha kutluyorum'' dedi.
 
Bursa’nın futbol kenti olduğunu ve genç-yaşlı erkek, kadın ve çocukların Bursaspor'u hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını söyleyen Topçu şöyle konuştu:
“Bursaspor kentin tek takımı ve Bursalılar da takımlarına gönülden bağlı. Böyle olunca kadınlarımız ve çocuklarımız da takımlarına gereken ilgiyi her zaman gösterebiliyor. Bursasporlu kadınlar, maç esnasında statta yaptıkları şovlar ve tezahüratlarla takımlarına büyük moral aşıladılar. Cezalı olmamıza rağmen bu 2 maçta da stadı doldurup, takımlarına canı gönülden destek vererek galibiyette önemli rol oynayan kadın taraftarlarımızı tebrik ederim.“
banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17