banner38

banner31

banner41

Bursa OSB Başkanı Ali Uğur'a BUSİAD'dan hayırlı olsun ziyareti...

Bursa OSB Başkanı Ali Uğur, BUSİAD Başkanı Oya Çoşkunöz Yöney ve yönetim kurulunu ağırladı

GÜNDEM 27.10.2012, 12:09 27.10.2012, 11:15
Bursa OSB Başkanı Ali Uğur'a BUSİAD'dan hayırlı olsun ziyareti...
banner40

  Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk Genel Kurul toplantısında güven tazeleyerek yönetime yeniden seçilen Ali Uğur ve ekibine, Bursa Sanayici ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Oya Coşkunöz Yöney ve yönetim kurulu tarafından ‘hayırlı olsun’ ziyareti yapıldı.

Bursa OSB Başkanı Ali Uğur, BUSİAD’ın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Türkiye’nin ilk OSB’si olan Bursa OSB’de faaliyetlerini sürdüren firmaların Bursa’nın veya bölgenin değil Türkiye’nin ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirtti. OSB olarak yeni bir tesis yatırımına da imza atacaklarının bilgisini veren Uğur, “Yeni tesisimiz, bölgemizdeki sanayicilerimize ve işadamlarımıza, fabrika yöneticilerimize, odamız meclis üyelerine, sosyal anlamda faydalanabilecekleri ve daha çok kaynaşmanın yaşanmasına, birlik ve beraberliğin daha üst noktalara çıkmasına imkân sağlayacaktır. Tesisimizde ayrıca bölgemizdeki firmalarımızın faydalanacakları hizmet birimleri de bulunacaktır” dedi.

BUSİAD BAŞKANI YÖNEY: LOJİSTİK KÖYÜ OLMAZSA OLMAZ

BUSİAD Başkanı Oya Coşkunöz Yöney de Bursa için kritik önem taşıyan ve BEBKA’nın destekleriyle hayata geçirilecek Lojistik Köyü Projesi hakkında, Bursa OSB Başkanı Ali Uğur’a bilgiler aktardı. Lojistik Köyü Projesi’nin Bursa için çok önemli olduğunu anlatan Yöney, “Gıda, otomotiv, tekstil ve makine gibi önemli sektörlerin faaliyet gösterdiği şehrimizde Lojistik Köyü’nün olmazsa olmaz olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu. Lojistik Köyü’nün Bursa sanayisine çok büyük katkılar sağlayacağına işaret eden Yöney, Bursa OSB yönetimiyle de her zaman ortak çalışmalara imza atmak istediklerini sözlerine ekledi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
24°
açık
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52