banner38

banner31

banner41

BTSO ve İTİCU'dan işbirliği protokolü

BTSO üyelerine yüksek lisansta yüzde 25 indirim sağlanacak.

GÜNDEM 11.03.2012, 09:42 11.03.2012, 08:43
BTSO ve İTİCU'dan işbirliği protokolü
banner40
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile İstanbul Ticaret Üniversitesi (İTİCU) işbirliği protokolü imzaladı. Protokole, BTSO Başkanı Celal Sönmez, BTSO Eğitim Vakfı ve BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker ve İTİCU Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren imza koydu. Söz konusu protokolle, BTSO üyelerine İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde yüksek lisansta yüzde 25 indirim sağlanacak.
 
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, eğitim yatırımları ve işbirlikleri konusunda kentine ve bölgesine ciddi katma değer yaratan Oda’nın İstanbul deneme bonusu Ticaret Üniversitesi ile yapılan protokolle de önemli bir fayda yaratacağına olan inancını “Odamız, geçmişten bugüne ilköğretimden üniversiteye, teknik eğitimden mesleki eğitime kadar pek çok alanda hem yatırımlar yapmış hem de ciddi işbirliklerine imza atmıştır. 2 yıl önce kurduğumuz Eğitim Vakfımız ile eğitim alanındaki gönüllü çalışmalarımızı taçlandırdığımıza inanıyorum. Bu protokolle de Bursa iş dünyasının önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum” şeklinde dile getirdi.
 
BTSO Eğitim Vakfı ve BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, Vakıf bünyesinde faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde yapılan eğitimlere çok büyük bir ilginin olduğunu ve Türkiye’ye örnek bir eğitim kurumu haline geldiğini kaydederek, “BUTGEM’de eğitim alan kursiyerlerimiz yüzde 75 oranında istihdama katılıyor. BUTGEM’in iş bulmada önemli bir referans haline gelmesi, yapılan yatırımın doğru olduğunu bizlere kanıtlıyor. İstanbul Ticaret Üniversitesi ile yapacağımız işbirliğinin Bursa’ya ve Bursalılar’a fayda olarak yansıyacağından eminim” dedi.
 
İTİCU Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren de, protokolle yapmayı planladıkları işbirliğinin sadece lisans üstü eğitimde sınırlı kalmayıp üniversite bünyesinde yer alan Dış Ticaret Enstitüsü ve Sürekli Eğitim Merkezi’nin de bu süreçte aktif rol oynayacağını kaydetti. İşbirliği protokolü ile BTSO üyelerine yüzde 25 indirim sağlanacağını da belirten Ekren, Bursa’yı üniversitenin itibar ölçümü konusundaki tecrübesinden de yararlanmaya davet etti.
 
banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
24°
açık
banner36
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52