banner38

banner31

banner41

BEGD üyeleri sertifikalarını aldı

“Ekonomi Gazetecilerinin Kapasite Artırma Projesi”nde eğitimler tamamlandı.

GÜNDEM 02.02.2017, 13:06 02.02.2017, 14:09
BEGD üyeleri sertifikalarını aldı
banner40

Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği (BEGD) tarafından üyelerinin donanımını artırmak amacıyla hazırlanan ve Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından desteklenen “Ekonomi Gazetecilerinin Kapasite Artırma Projesi”nde eğitimler dijital medya konusu ile son buldu.


Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen eğitimlerin son gününde üyeler sertifikalarını aldı. Sertifika töreni, Bursa Vali Yardımcısı ve BEBKA Genel Sekreteri Yunus Fatih Kadiroğlu ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.


Üç gün süren eğitimin sertifika töreninde konuşan Bursa Vali Yardımcısı ve BEBKA Genel Sekreteri Yunus Fatih Kadiroğlu, “Oldukça verimli geçen bir eğitim olduğu kanısındayım. Ekonomi gazetecilerinin mesleki gelişimine katkı sağlayan bu tarz eğitimlerin önümüzdeki dönemde de devam etmesini diliyorum”  şeklinde konuştu.

Jestbahis style="font-size: 10px;">BEGD’nin henüz genç bir dernek olmasına rağmen önemli çalışmalara imza attığını söyleyen Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ise, “Gazetecilerin alanlarında uzmanlaşmaları BGC olarak önem verdiğimiz bir konu. Kuruluş aşamasından bugüne kadar tüm aşamalarına şahit olduğum BEGD’nin bu tarz etkinlikler gerçekleştirmesini önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.


Dernek olarak hazırladıkları ilk eğitim projesinin tamamlanmasından dolayı oldukça memnun olduklarını dile getiren BEGD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çelik de, “Hazırladığımız ilk eğitim projesini destekleyen BEBKA ve bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Henüz genç bir dernek olmamıza rağmen önemli projelere imza attık. Bu projeler önümüzdeki dönemde de devam edecek. Bursa ekonomisinin ve ekonomiye yön veren gazetecilerin daha da gelişmesi için çaba sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.


 Proked Akademi tarafından verilen eğitimlerde, dijital medya, diksiyon ve topluluk önünde konuşma, etkili iletişim ve beden dili, finansal okuryazarlık ve iş etiği gibi konular ele alındı.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
20°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:16
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:51
Yatsı 21:16