banner38

banner31

BEBKA'dan öğretmenlere animasyon eğitimi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından Bahçeşehir Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Anima Okul işbirliğinde Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerinde görev yapan güzel sanatlar ve animasyonla ilgili diğer alanlarda eğitimci olan 18 kişiye Animasyon Uzaktan Eğitimi gerçekleştirildi.13, 14 ve 16 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen eğitimler aynı zamanda YouTube üzerinden de canlı yayınlandı.

GÜNDEM 21.07.2020, 14:47
BEBKA'dan öğretmenlere animasyon eğitimi
banner40

Eğitimlerin ilk gününde katılımcılara Bahçeşehir Üniversitesi Animasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nazlı Eda Noyan tarafından Animasyon Tarihi ve Türkiye hakkında detaylı bilgi verildi. Aynı tarihte öğlenden sonraki programda ise Kaptan Pengu ve Arkadaşları, Köstebekgiller, İksir, Pirdino Sürpriz Yumurta gibi başarılı işlere imza atmış animasyon senaristi Arzu Yurtseven ile animasyon senaryosu yazımı üzerine bir eğitim gerçekleştirildi.

Eğitimlerin ikinci Anadolu Üniversitesi Animasyon Bölümü Başkanı Doç. Fethi Kaba tarafından katılımcılara animasyon teknikleri konusunda detaylı bir eğitim verildi.

Eğitimlerin son gününde ise Anima Okulun kurucu ortağı ve animatör olan Sezgin Öztürk tarafından katılımcılara 3(üç) boyutluanimasyon ve animasyon yapım süreçleri konusunda detaylı bilgi verilerek eğitim programı tamamlandı. BEBKA tarafından yapılan açıklamada eğitim videolarının BEBKA nın youtube kanalından izlenebileceği belirtildi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
12°
hafif yağmur
banner36
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24