banner38

banner31

banner41

Asya Grup, “Tadilatör”le düze çıktı

Geniş bir alanda hizmet veren www.tadilator.com, kullanıcılara, tadilat süreci öncesindeki tasarımlarından ücretsiz şekilde faydalanmaya olanak tanıyor.

GÜNDEM 31.03.2020, 21:53 31.03.2020, 21:55
Asya Grup, “Tadilatör”le düze çıktı
banner40

İşyerinden bahçeye, dairenden apartmana tadilatına varıncaya kadar geniş bir alanda hizmet veren www.tadilator.com, kullanıcılara, tadilat süreci öncesindeki tasarımlarından ücretsiz şekilde faydalanmaya olanak tanıyor.

www.tadilator.com Kurucusu Murat Karip, fikrin doğuş hikayesi, çalışma prensipleri ve gelecek hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sistemin 3 aydır aktif olduğunu hatırlatan Karip, “Biz Asya Grup olarak taahhüt işleri yapıyoruz. İnşaat sektöründe olumsuz gelişmeler boy gösterince, nakit sıkıntısı yaşamaya başladık. Bankaların da kredi faizlerini yükseltmesi olayı farklı bir noktaya götürdü. Biz de nakit döndürebilmek için bir çıkış noktası aradık. O süreçte birkaç tadilat işi geldi. Yaptık. Büyük taahhüt işlerinden çok daha iyi marjlar elde ettik ve işlerin daha kısa sürede tamamlandığını gördük. Böyle olunca biz bu işe girelim ama farklı bir marka ile girelim dedik. Bu süreçte medya ekibimizle yaptığımız çalışmalar doğrultusunda 20 isim önerisinden tadilatör’ü seçtik ve markanın doğuşu böyle gerçekleşti. Tamamen nakit kaynak arayışında olduğumuz bir dönemde doğdu markamız” dedi.

“TASARIM ÜCRETİ BİZDEN ”

“Tadilat projelerinde tasarım ücreti almıyoruz” diyen Karip, “İnsanları bundan nasıl daha fazla şekilde faydalanabileceği üzerine çalıştık. Biz insanların zaten tadilat işlerinden, uygulama işlerinden ücret alıyoruz. Bunun haricinde onlara bir ayrıcalık yapmalıyız dedik. Bunu yapmasaydık diğer tadilat yapan kişilerden farkımız olmayacaktı. Öncelikle müşteriye giderken, kendimizi onlara tanıtırken ne yapmamız gerektiğini düşündük. İçmimari tasarımı ücretsiz yapma fikri çıktı ortaya. Çünkü bu hizmet ciddi maliyet tutuyor. Bu tasarımı yapan mimara göre değişebiliyor. Biz bu hizmeti verelim ama tasarım bedelini almayalım dedik. İçmimari tasarım işlerini biz tamamen ücretsiz olarak veriyoruz yaklaşık3 aydan beri. Yönetici ekibimizde bir inşaat mühendisi, bir mimar ve bir saha koordinatörü bulunuyor. 15 kişilik sahada olan ekibimizle de birlikte toplamda 18 kişiyiz. Her imalat kaleminden 2 ya da 3 kişi yer alıyor ekiplerde. Bu sayıyı artırabiliyoruz ya da azaltabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

KARİP: MAĞAZALAŞACAĞIZ

Önümüzdeki günler için hedeflerini açıklayan ve çeşitli şehirlerde www.tadilator.com’un mağazalarının açmayı istediklerini belirten Karip, şöyle devam etti:

“tadilator.com’u kurumsal bir marka haline getirmeye başladık. Buradaki amacımız Bursa’da biz bunu kendimiz gerçekleştiriyoruz. Başka illerden talepler geliyor ve gelmeye devam ederse, kriterlerimizi sağlayan illere franchising vereceğiz. Ayrıca konsept mağaza çalışmamız sürüyor. Belli yeterlilikleri olan illere açacağız. Dijitalden yönetim konusunda da çalışmalar sürüyor. Tekliflerin hızlıca alınması ve çalışmaların çabucak başlaması için faaliyetlerimiz sürüyor. Mağaza için öncelikle Bursa’yı düşünüyoruz. Ardından çevre illerde açacağız. Balıkesir ve İstanbul olacak. Ardından İzmir de olacak. İzmir çok fazla tadilata ihtiyaç duyulan bir il. Bursa’mız da öyle aslında. Konut faizleri düştü ama alım güçleri belli. Vatandaşlar yeni ev alamazken evlerini yenilemeyi tercih ediyor.”

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
18°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:16
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:51
Yatsı 21:16