banner38

banner31

Akıllı hat çözümleri ile “DURMAZLAR"

Son teknolojiyle donatılmış geniş üretim yelpazesine sahip Durmazlar Makina; Durma markasıyla bugün sac işleme makinaları üretiminde Türkiye’de lider konumda, küresel ölçekte de Dünya’daki en önemli markalar arasında yer almaktadır.

GÜNDEM 20.12.2021, 14:14
Akıllı hat çözümleri ile “DURMAZLAR"
banner40

Havacılıktan, tekstile; enerjiden, savunma sanayisine sayısız sektöre hizmet veren makinalarını Durma markasıyla 120’den fazla ülkeye ihraç eden Durmazlar Makina; bu alt yapıyla hem Türkiye ekonomisinin büyümesine katkı sağlamakta hem de Almanya Frankfurt ve Amerika Birleşik Devletleri Michigan’da açılan showroomlarında küresel pazarda rekabet gücünü yükseltmektedir.

KOLLU MAKAS ÜRETİMİNDEN, ÜRETİM YAPMAYA HAZIR BÜTÜNCÜL FABRİKALARA…

Durmazlar Makina 1956 yılında, geleceğin teknolojisini üretmek için çıktığı yolculukta, bugün sac işleme alanında faaliyet gösteren işletmeler için akıllı fabrikalar üreten bir yetkinliktedir. Kurulduğu günden, bugüne süregelen ve daima sürdürmeyi hedeflediği “gelişime açıklık” vizyonuyla Türkiye’de sayısız ilklere imza atmış olmanın gururunu taşımaktadır.

AKILLI HAT ÇÖZÜMLERİ İLE ‘‘AKILLI FABRİKA’’ DEVRİMİNE ÖNCÜLÜK

21. yüzyılın en büyük üretim devrimlerinden biri sayılan tam otomatik olarak üretim yapan akıllı fabrikalar hayalinin gerçeğe dönüşmesini sağlayan Durmazlar Makina, Durma markasıyla 2021 yılında Akıllı Hat Çözümleri’nin lansmanını gerçekleştirmiştir. Akıllı Hat Çözümleri; müşteri ihtiyacına yönelik tasarlanan bütünleşik makinalar grubunun, proseslere tamamen adapte edilmesiyle oluşan sac işleme makinaları entegrasyonudur. Durmazlar Makina; konusunda uzman ekibi vasıtasıyla müşterinin tüm proseslerini parça bazında fizibilitelerle değerlendirip, gerçekleştirdiği zaman-maliyet etütleriyle birlikte üretimin ilk anından sonuna kadar kalite ve tolerans standar dizasyonunu sunmayı hedeflemektedir. Böylece Durma; Akıllı Hat Çözümleri ile, üreticinin farklı üretim aşamalarını verimli olarak birbirine entegre edebilmesine imkan tanırken aynı zamanda hatlar arası aktarım maliyet ve sürelerinin minimize edilmesini hatta ortadan kalkmasını sağlayabilmektedir.

ENDÜSTRİ 4.0 ve DURMA CLOUD Dünya endüstrisinin 4. devrimi olarak kabul edilen dönemde; Durmazlar Makina yeni nesil makinalarında yer verdiği Durma Cloud teknolojisi ile sektörde önemli bir yere sahiptir. Takip, müdahale ve öğrenerek geliştirme amacıyla internete bağlanabilen cihazlar için sunulan internet tabanlı bilişim hizmetlerinin genel adı olan Bulut teknolojisini; ürettiği yeni nesil makinalarına Durma Cloud ismiyle entegre ederek müşterilerine sayısız fayda sunmaktadır.

TÜRKİYE’NİN YERLİ VE MİLLİ İLK FİBER LAZER SİSTEMİ: BRILASE

 Durmazlar Makina tarafından geliştirilip üretilen ve Durma markasıyla ürettiği makinalarında aktif olarak kullanılarak dünya pazarına sunulan BRILASE, üstün ışın kalitesi ve 14 kW’a kadar güç seçenekleriyle metal işlemede en yüksek kaliteyi; hassasiyet, hız ve kullanım kolaylığından ödün vermeden kullanıcısına sunmaktadır. BRILASE fiber lazer sistemlerinin sunduğu düşük lazer sapma açısı sayesinde lazer ışınını istenilen uygulamaya göre optimize edilebilmektedir. Ayrıca azami lazer gücünün yüzde 10’unun altına inebilme özelliği sayesinde hassas işaretleme, barkod, kare kod ve nokta kodlama gibi işlemler makina veya lazer değiştirilmeden yapılabilmektedir.

DURMAZLAR TÜM YENİLİKLERİYLE BUMATECH 2021 FUARI’NDA

Durmazlar; 26–29 Ekim 2021 tarihleri arasında Almanya’nın Stuttgart şehrinde düzenlenen ve dünya sanayisinin kalbinin attığı fuarlardan olan BlechExpo Fuarı’nda Akıllı Hat Çözümleri, Lazer, Profil Lazer ve Abkant Pres makinalarıyla yer alarak dünyanın dört bir yanından katılan ziyaretçilerini ağırlamıştır. D-Line Serisi’nin yanı sıra 15 kW Lazer makinasının da lansmanını gerçekleştirdiği fuarda Profil Lazer Açılı Kesim makinasının ilk gösterimini yapmış ve katılımcılardan olumlu yorumlar almıştır. 24 – 27 Kasım 2021 tarihleri arasında 19. kez düzenlenen olan, Bursa’nın yanı sıra Türkiye sanayisinin de en prestijli fuarlarından biri olarak kabul edilen BUMATECH (Bursa Metal İşleme Teknolojileri) Fuarı’nda 4. Salon 408 numaralı stanttaki yerinde Durmazlar Makina önemli yatırımlarını ve tüm yeniliklerini sunmak için ziyaretçilerini bekliyor. 

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
14°
parçalı az bulutlu
banner36
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19