banner38

banner31

Vehbi Canpolat TTTSD’ye yeniden başkan seçildi

Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği (TTTSD) Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda tek aday olan mevcut başkan Vehbi Canpolat oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi. Vehbi Canpolat, yeni dönemde de sektör için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

DİĞER 02.08.2021, 13:26 02.08.2021, 13:31
Vehbi Canpolat TTTSD’ye yeniden başkan seçildi
banner40

Tekstil terbiye sektörünün çatı kuruluşu TTTSD Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Derneğin Genel Kurulu’nda tek aday olan Vehbi Canpolat oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi. 

Genel kurul sonrası yaptığı açıklamada Vehbi Canpolat, “TTTSD’nin yeni dönemde de başkanı seçilmekten dolayı son derece gururluyum. Yeni yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla sektörümüz için çalışmaya devam edeceğiz. Sektörümüzün içerisinde bulunduğu değişim sürecinin farkındayız ve sektörümüzü global sürdürülebilirlik normlarına hazırlayabilmek için elimizden geleni yapacağız. Sürdürülebilirlik normlarına uygun üretim, bu dönem yönetimimizin en önemli önceliklerinden biri olacak. Bugün gelinen noktada sadece gelişmişlik seviyesi yüksek ülkeler değil, dünyanın neredeyse tamamına yakını iklim değişikliğinin olumsuz etkilerine karşı hazırlık içinde. Döngüsel ekonomi, kaynakların verimli kullanılması, dijitalleşme, karbon ayak izi gibi konular önümüzdeki dönemde üye firmalarımız ile öncelikli odak noktalarımız olacak. Çevre bilinci ile sürdürülebilir üretim ülkemiz ve dünyamız için bir tercih değil bir mecburiyettir. Tekstil terbiye sanayisinin daha temiz üretim konusunda teknik kapasitesinin geliştirilmesi ve farkındalık düzeyinin artırılması için çalışacağız, çalışmak zorundayız. Ülkemiz bugün dünyanın en büyük 5 tekstil ülkesinden birisi. Global rekabet gücümüzü korumak, daha çok ve uzun süreli katma değer yaratmak için sürdürülebilirlik gelecek dönem için en önemli olgu olacak. Global ticarette Türk tekstilinin yakaladığı bu yeri koruyabilmesi ve arttırabilmesi için hepimiz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirirsek ülkemiz tekstil sektöründe ilk 3’e girecektir.” diye konuştu.

TTTSD’de yeni asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oluştu: “Asil Üyeler; Vehbi Canpolat, Kemal Oğuz, Fatma Şener, Ahmet Temiroğlu, Turgay Karadeniz, Faruk Özpınar, Ali Osman Kilitçioğlu, Yedek Üyeler ise; Ahmet Mithat Öve, İzzettin Toraman, Cem Susin, Yavuz Kurt, Ökkeş Balsuyu, Mustafa Sartık ve Ali Çakıcı.”

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
25°
parçalı bulutlu
banner36
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24