banner38

banner31

KSİAD’ın futbol turnuvası başladı

Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (KSİAD) Kayapalı firmaları buluşturduğu futbol turnuvası Başkan Ali Güler’in vuruşuyla başladı.

DİĞER 15.06.2022, 17:59
KSİAD’ın futbol turnuvası başladı
banner40

Kayapa OSB’de üreterek Bursa ve Türkiye’nin ekonomisine katkı yapmayı sürdüren firmaları yalnız bırakmayan KSİAD, firma çalışanlarının motivasyonunu artırmak için de organizasyonlarına devam ediyor.

Daha önce bowling turnuvası ve yemek organizasyonları gibi firmaların sosyalleşmesine katkı sağlayacak çeşitli organizasyonlara imza atan KSİAD, 16 takımın katılımıyla futbol turnuvası düzenledi.

KSİAD’ın futbol turnuvası, pasta kesimi ve Başkan Ali Güler’in vuruşuyla başladı. Toplamda 16 takımın tatlı rekabetine sahne olacak turnuva, Altınşehirspor Tesislerinde May Fren –Ok Ambalaj takımlarının açılış maçıyla başladı.

KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güler ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu açılış maçında değerlendirmelerde bulunan Başkan Güler, “Uzun süredir ara verdiğimiz organizasyona başlamanın mutluluğu içindeyiz. KSİAD olarak firmalarımızın aralarındaki iletişimi ve çalışanlarının motivasyonunu artıracak organizasyonlara özen gösteriyoruz. Burada elbette mücadeleler olacak, goller atılacak. Karşılaşmalarda bir kazanan ve kaybeden olur ama dostluk kazansın. Hepimiz çalışan bireyleriz önceliğimiz sağlık olmalı hiçbir futbolcunun tırnağına zarar gelsin istemiyoruz. Tüm takımlara başarılar dileriz” dedi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
19°
kapalı
banner36
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24