banner38

banner31

banner41

Genç MÜSİAD Vekil Ödünç’ü ağırladı

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdüssamed Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret ederek gençlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.

DİĞER 30.03.2021, 12:25
Genç MÜSİAD Vekil Ödünç’ü ağırladı
banner40

MÜSİAD Dernek Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Vekil Ödünç ile Genç MÜSİAD Bursa Üyeleri koronavirüs tedbirleri kapsamında bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdüssamed Kahraman, “Genç MÜSİAD Bursa olarak üyelerimizin kişisel ve sektörel gelişimleri için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Üyelerimizin istek ve taleplerinin de yetkili mercilere iletilmesi hususunda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Bu kapsamda, sayın vekilimizin ziyareti bizleri çok mutlu etti” dedi.

Toplantıda Süveyş kanalında yaşanan kaza ve genç girişimcilerle ilgili değerlendirmeler de yapıldı. Konuyla ilgili konuşan Başkan Kahraman, “Vekilimiz, Süveyş kanalındaki kazanın Türkiye ve özelde de Bursa'nın dış ticaretine etkilerine yönelik yapılması gerekenler hususunda tekliflerimizi dikkatle dinledi. Ayrıca Bursa'daki startup ekosistemini desteklemek üzere bir merkez kurma projemizi önemsediğini ve elinden gelen yardımı esirgemeyeceğini belirtti. Sayın vekilimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç de, gençlerle bir arada olmayı önemsediğini ifade ederken, Genç MÜSİAD Bursa’ya çalışmalarında başarılar diledi.

banner32
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner47
15°
parçalı bulutlu
banner36
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17